D. Thielemans per 1 oktober 2016 CEO & Country Head Nederland BNP Paribas

12 oktober 2016

BNP Paribas heeft Daniel Thielemans per 1 oktober 2016 benoemd tot CEO & Country Head Nederland, zo schrijft de vermogensbeheerder op haar website. Zijn voorganger, Anne Marie Verstraeten, wordt CEO & Country Head U.K. van BNP Paribas. De beheerder laat weten dat Thielemans met zijn nieuwe functie verantwoordelijk is voor alle Nederlandse groepsentiteiten van BNP Paribas in Nederland, waaronder Corporate & Institutional Banking, Investment Partners (asset management), Arval (wagenparkbeheer), Leasing Solutions, Factor (factoring), Cardif (verzekeringen) en Real Estate (vastgoedadvies). Daarnaast stuurt Daniel het Nederlandse BNP Paribas Corporate & Institutional Banking team aan. Thielemans: “Ik kijk er ontzettend naar uit om, samen met het ervaren team in Nederland, onze huidige en potentiële klanten nog beter van dienst te zijn. BNP Paribas heeft een sterk en divers activiteitenplatform in Nederland, met 10 activiteiten, verdeeld over 13 kantoren verspreid over Nederland. Ik ben er zeker van dat we samen het groeiverhaal van BNP Paribas in Nederland tot een succes maken.”

 

Ook Marc Carlos, Hoofd Corporate & Institutional Banking Country Management EMEA, heeft vertrouwen in Daniel: “BNP Paribas heeft een sterke toewijding aan de Nederlandse markt. Wij zijn hier al meer dan 150 jaar actief en ook in de toekomst zal BNP Paribas zich blijven inzetten voor de groei van de Nederlandse economie en ontwikkeling van het Nederlandse bedrijfsleven. In het bijzonder ondersteunen wij Nederlandse bedrijven hun internationale groei te realiseren met onze innovatieve, ethische financiële producten en ons sterke internationale netwerk. We hebben er alle vertrouwen in dat Daniel, met zijn ruime internationale ervaring, de succesvolle groei van BNP Paribas in Nederland gevolg zal geven.”

Bron:

http://www.bnpparibas.nl/en/2016/10/03/bnp-paribas-benoemt-nieuwe-ceo-country-head-nederland/

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer