Ben Kramer naar Kempen Capital Management (Ben komt over van BMO)

11 januari 2017

Zo blijkt uit een bericht op de website van Kempen. De vermogensbeheerder ziet uit naar de versterking van het team: “Kempen Capital Management is verheugd dat Ben Kramer per 1 april 2017 Kempen versterkt als Directeur binnen de afdeling Institutional relations & marketing”. Kramer wordt eindverantwoordelijk voor de relatie met pensioenfondsen en verzekeraars en gaat zich richten op de uitbouw van de positie van Kempen binnen deze doelgroepen op internationale schaal.

Volgens KCM neemt Ben een schat aan ervaring binnen de Asset Management industrie mee. Kempen: “Zo was hij de afgelopen negen jaar Country Head, Executive Director bij BMO Global Asset Management. Daarvoor was hij onder meer Head of Business Development & Client Relationship Management bij Lombard Odier Darier Hentsch & Cie.”

Mark Geneste, Executive Director, Global Institutional Clients & Marketing bij Kempen, ziet uit naar de komst van Ben: “Ik heb Ben leren kennen als een enorm bevlogen vakman met een groot relatienetwerk binnen onze industrie. Ik kijk ernaar uit om met hem verder te bouwen aan de groei van Kempen.”

Bron: http://www.kempen.nl/over_kempen.aspx?id=38987

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer