Robeco benoemt Hilko de Brouwer als Hoofd Institutional Client Relations NL & Nordics

13 januari 2017

Robeco heeft vandaag via een persbericht naar buiten gebracht dat Hilko de Brouwer is benoemd als Hoofd Institutional Client Relations NL & Nordics bij Robeco.

Hilko heeft bijna 20 jaar ervaring in de financiële sector en vervulde de afgelopen 9 jaar de functie als Hoofd International Business Development bij Kempen Capital Management. In de tien jaar daarvoor vervulde hij verschillende posities binnen de Global Markets and Asset Management units van ABN Amro in Frankfurt, Zurich en Amsterdam. Hilko volgt bij Robeco Maureen Schlejen op, die onlangs vertrok naar NN IP om daar de functie als Hoofd Institutionele Relaties Nederland te vervullen.

De factsheet van Robeco is te downloaden in onze Fiduciair Management module.

Bron: https://www.robeco.com/en/media/press-releases/2017/hilko-de-brouwer-appointed-head-of-robecos-institutional-client-relations-nl-and-nordics-team.jsp

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer