Bibi de Vries aangesteld als Head of Benelux Willis Towers Watson

Willis Towers Watson

16 maart 2017

Gisteren maakte Willis Towers Watson (WTW) bekend dat zij Bibi de Vries (1963) per 15 maart 2017 heeft aangesteld als Head of Benelux. De Vries geeft in haar nieuwe rol leiding aan de Benelux-activiteiten van het consultancybedrijf. Haar voorganger, Bart den Hartog, maakt na 27 jaar bij WTW de overstap naar elipsLife in Zwitserland: “Bart den Hartog laat zijn wens om in het buitenland te werken in vervulling gaan en gaat aan de slag als Chief Product Officer en lid van de Executive Board bij elipsLife.”

De Vries is in 2016 voor het eerst bij WTW aan de slag gegaan als seniorconsultant business development. Daarvoor heeft zij negen jaar bij Achmea gewerkt en tot eind 2016 was zij lid van de Tweede Kamer als vicefractievoorzitter van de VVD.

Paul Morris, Head of Western Europe bij Willis Towers Watson, over de aanstelling: “Wij zijn zeer blij dat Bibi deze rol gaat vervullen. Zij is een zeer bekwame leider met een duidelijke visie over hoe Willis Towers Watson een nog steviger marktpositie gaat krijgen in de Benelux. Daarnaast heeft zij een zeer sterk netwerk en heeft in haar rijke carrière bewezen dat zij in staat is concrete resultaten te boeken.”

Bron: https://www.willistowerswatson.com/nl-NL/press/2017/03/Willis-Towers-Watson-appoints-Bibi-de-Vries-as-Head-of-Benelux

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer