Van Lanschot introduceert nieuwe naam: Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen

16 maart 2017

Van Lanschot introduceert in haar persbericht van vandaag haar nieuwe naam: Van Lanschot Kempen. Met de nieuwe groepsnaam beoogt het bedrijf één geheel te smeden van de groep. Voor de naamswijziging van de juridische, beursgenoteerde entiteit Van Lanschot NV in Van Lanschot Kempen NV kan plaatsvinden, is een statutenwijziging noodzakelijk. Deze zal op 18 mei worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in Den Bosch.

Bestuursvoorzitter Karl Guha: “De tijd is gekomen om in onze communicatie één strategisch geheel te smeden van onze groep. Dat doen we door een nieuwe groepsnaam te introduceren: Van Lanschot Kempen. Een naam die recht doet aan het karakter van het bedrijf, onze gemeenschappelijke cultuur en de veranderingen die we doorvoeren. De individuele merken Van Lanschot, Evi en Kempen blijven zoals vertrouwd zichtbaar in de markt en behouden hun focus op respectievelijk private banking-, particuliere en institutionele klanten.”

Bron: https://corporate.vanlanschot.nl/media/2489/170316-persbericht-jaarverslag-2016.pdf .

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer