Stefan Weda per 1 april nieuwe CCO Aon Risk Solutions

Danny van der Eijk

5 april 2017

Stefan Weda is per 1 april 2017 benoemd tot Chief Commercial Officier (CCO) bij Aon Risk Solutions, waar hij daarvoor al werkzaam was als Chief Broking Officer (CBO). Weda over zijn nieuwe functie: “in deze rol kan ik mij meer dan ooit focussen op de specifieke behoeftes van onze klanten en daarmee een bijdrage leveren aan de groei van Aon.” Weda zal de komende periode samen met Armand Hoftijzer, Deputy CBO, de rol van CBO nog waarnemen totdat een nieuwe CBO is benoemd.

De rol van CCO bij Aon Risk Solutions werd sinds september 2015 nog vervuld door Hans Taal, die besloten heeft om per 1 april de onderneming te verlaten en zijn loopbaan elders voort te zetten. “Na ruim twintig jaar in diverse functies binnen Aon werkzaam te zijn geweest, ben ik toe aan een volgende stap in mijn carrière. Ik kijk terug op een mooie periode en ik bedank mijn collega’s voor de prettige samenwerking.”

Marc van Nuland, Country Manager Aon Nederland en CEO Aon Risk Solutions, sluit onder andere af met een woord van dank aan de heer Taal: “Ik ben Hans zeer erkentelijk voor de jarenlange bijdrage die hij heeft geleverd aan Aon. Met zijn brede organisatiekennis en commerciële achtergrond brengt Stefan de juiste ervaring mee om deze functie optimaal in te vullen.”

Bron: http://www.aon.com/netherlands/persberichten/2017/stefan-weda-nieuwe-cco-aon-risk-solutions.jsp

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer