Else Bos stopt per 1 november 2017 als CEO van PGGM

Else Bos

31 mei 2017

Else Bos (57) stopt per 1 november 2017 als Chief Executive Officer van het bedrijf. De reden is dat zij elders aan een nieuwe functie zal beginnen. Waar dat is zal volgens het bericht pas later bekend gemaakt worden. Bos is inmiddels al zo’n 15 jaar in dienst bij PGGM en heeft vanaf 2002 diverse directiefuncties binnen het bedrijf bekleed. Zo trad zij in 2004 toe tot de Raad van Bestuur als Chief Executive Officer Investments, werd zij in 2010 benoemd tot Chief Institutional Business en plaatsvervangend CEO en heeft zij de laatste 5 jaar gewerkt als Chief Executive Officer van het bedrijf.

Else Bos over haar tijd bij PGGM: “Ik heb met heel veel plezier vijftien jaar voor PGGM gewerkt. Een organisatie van betrokken professionals met een groen hart die zich inzetten voor een waardevolle toekomst voor deelnemers en leden. Ik ben trots op wat we met elkaar hebben bereikt. Natuurlijk ook samen met onze grootste klant PFZW en de andere klanten voor wie we pensioenen mogen beheren en beleggen en met de bestuurders en leden van onze coöperatie.”

Edwin Velzel, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Else Bos heeft in de afgelopen jaren met overtuiging en visie een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van PGGM. Het is een bijzondere prestatie om vanuit de maatschappelijke achtergrond in zorg en welzijn op zo’n betrokken manier leiding te geven aan zowel het zorgvuldig beheren als het resultaatgericht en duurzaam beleggen van de pensioenen van 2,9 miljoen deelnemers. We zijn Else zeer erkentelijk voor wat ze betekend heeft voor PGGM en wensen haar een succesvol vervolg van haar loopbaan.”

Bron: https://www.pggm.nl/wie-zijn-we/pers/Paginas/Else-Bos-stopt-op-1-november-2017-als-CEO-van-PGGM.aspx

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer