Jelle Ritzerveld vertrekt als Chief Risk Officer bij Delta Lloyd Asset Management

Delta Lloyd Asset Management

22 juni 2017

Jelle Ritzerveld vertrekt per 1 augustus 2017 als Chief Risk Officer (CRO) bij Delta Lloyd Asset Management (DLAM), zo blijkt uit een bericht op de website van de vermogensbeheerder. Hij bekleedde deze rol sinds begin 2016 en was daarmee tevens onderdeel van de directie van het bedrijf. DLAM: “In het afgelopen jaar heeft Jelle zich gericht op de verdere aanscherping van de Risk, Legal & Compliance rol binnen Delta Lloyd Asset Management. Wij danken Jelle voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij een nieuwe uitdaging.”

Jelle was vóór zijn rol bij DLAM werkzaam als Directeur Risk Management bij Kempen Capital Management. Hier was hij verantwoordelijk voor financial risk management, operational risk management en performance analyse. Daarnaast was hij in zijn eerder carrière werkzaam als Risk Manager bij Leaseplan en ABN AMRO.

Bron: http://www.deltalloydassetmanagement.nl/nl/nieuws-en-publicaties/nieuws/2017/vertrek-jelle-ritzerveld/

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer