Robeco stelt Ralph van Daalen aan als Institutional Business Development manager (Ralph komt over van BMO)

OPF Ahold

4 juli 2017

De heer Ralph van Daalen is per 1 augustus 2017 aangesteld als Institutional Business Development manager, onderdeel van het Institutional Relations Team van Robeco. Van Daalen was eerder werkzaam bij BMO Global Asset Management, waar hij verantwoordelijk was voor institutionele verkoopactiviteiten. In zijn nieuwe rol zal de heer van Daalen zich richten op het ontwikkelen van de activiteiten van Robeco in Nederland, met name als het gaat om verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Hij rapporteert aan de heer Hilko de Brouwer, die onlangs is aangesteld als hoofd van het team Institutional Relations Netherlands & Nordics.

Hilko de Brouwer: “We zijn erg blij dat we iemand met Ralph’s ervaring en kwalificaties in ons team hebben. Ralph heeft jarenlange ervaring in de beleggingswereld en heeft bovendien een gedegen kennis op het gebied van risico en beleggingsbeheer binnen solvabiliteitskaders. Onze (potentiële) klanten profiteren hiervan, en deze benoeming geeft ook aan dat we het belangrijk vinden om ons sterke momentum vast te houden en ons goed blijven inzetten voor de Nederlandse markt”.

Voor BMO en Robeco was Van Daalen werkzaam bij Towers Watson als Senior Investment Consultant voor pensioenfondsen. De heer van Daalen heeft Economie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en verschillende cursussen met succes afgerond bij het Actuarieel Instituut. Met meer dan 14 jaar ervaring in de financiële sector, beschikt hij over sterke banden en gedegen ervaring binnen het domein van institutioneel beleggen.

Bron: https://www.robeco.com/en/media/press-releases/2017/robeco-appoints-ralph-van-daalen-as-institutional-business-development-manager-for-the-netherlands.html

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer