MN wint European Institutional Investor Award voor Best Use of Fixed Income

European Institutional Investor Award

19 september 2017

MN, vermogensbeheerder en pensioenadministrateur binnen de Nederlandse institutionele markt, laat op haar website weten de European Institutional Investor Award te hebben gewonnen voor ‘Best Use of Fixed Income’.

Jasper Huitsing, Head of Multi-management Fixed Income & Specials, heeft de prijs namens zijn team in ontvangst genomen: “De grootste prestatie van ons team is dat we erin geslaagd zijn om de beleggingsfilosofie van MN en haar opdrachtgevers verder te vertalen naar onze producten in de categorie Fixed Income en naar de wijze waarop we deze producten beheren. We hebben met fiduciair advies & beheer en asset management een sterke bezetting op Fixed Income. Deze prijs is een prachtig compliment aan MN.”

MN services is een Nederlandse pensioenuitvoerder die naast vermogensbeheer(oplossingen) ook pensioenadministratie aanbiedt. MN beheert ruim € 124 miljard voor verschillende pensioenfondsen en is hiermee de op twee na grootste pensioenuitvoerder van Nederland. Van deze pensioenfondsen maken de BPF-en ‘Metaal en Techniek’ en ‘Metalektro’ het grootste deel uit: €114 miljard.

Bron: http://www.mn.nl/nl/publicaties/mn-wint-european-institutional-investor-award/

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer