Nieuw: verbeterde zoekfunctionaliteit binnen PensioenfondsenModule

Nieuw

4 oktober 2017

Exelerating is constant bezig met het verbeteren van haar productaanbod. Zo worden er gegevens toegevoegd aan de database, worden bestaande producten verder verbeterd en worden er nieuwe producten ontwikkeld. Dit alles gebeurt altijd in nauwe samenwerking met haar klanten.

In dit kader wijzen wij u graag op de toevoeging en uitbreiding van de zoekfunctie op onze website. Met deze zoekfunctie willen wij de institutionele markt nog inzichtelijker voor u maken. Deze nieuwe zoekfunctie zijn beschikbaar voor alle klanten met de PensioenfondsenModule.

Door middel van deze uitgebreide zoekfunctie kunt u, onder andere, direct zoeken en filteren op relevante personen en bedrijven die actief zijn voor pensioenfondsen zoals:

  • Pensioenadministrateurs
  • Bestuurders
  • Consultants
  • Controleurs
  • Fiduciair managers
  • Vermogensbeheerder (mandaten)

Deze nieuwe zoekfunctie stelt u in staat direct een overzicht te genereren van alle activiteiten van een bepaalde entiteit binnen de sector. Zo kunt u bijvoorbeeld snel inzicht krijgen waar bestuurders en consultants actief zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om vermogensbeheermandaten te zoeken.

Zoekfuncties

De nieuwe zoekfunctionaliteit maakt het mogelijk om gerichter te zoeken op bepaalde categorieën:

Binnen deze categorieën is het vanaf nu mogelijk om verder te specificeren. In de categorie ‘bestuurders’, kunt u bijvoorbeeld filteren op de rol van de bestuurder (zie onderstaande afbeelding).

Bestuurders

Mandaten

Wanneer u meer inzicht wilt hebben in de mandaten op de markt, kunt u ook de nieuwe functie gebruiken. U kunt namelijk niet alleen zoeken op vermogensbeheerder of op een specifiek pensioenfonds, maar ook op het soort mandaat. Stel dat u bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in mandaten betreffende beleggingen in ontwikkelde markten. Nu kunt u, middels de zoekbalk, dat als volgt opzoeken:

Dekkingsgraden, jaarverslagen en andere documenten

Tot slot maakt deze nieuwe functionaliteit het mogelijk om gerichter te zoeken en filteren op (beleids)dekkingsgraden, jaarverslagen en andere relevante documenten.

Dekkingsgraden

Jaarverslagen en andere documenten

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer