Microsoft brengt DC-regeling onder bij Willis Towers Watsons LifeSight

Microsoft

22 januari 2018

Per 1 januari 2018 heeft Microsoft de DC-regeling voor circa 1.000 medewerkers in Nederland ondergebracht bij LifeSight, de premiepensioeninstelling van Willis Towers Watson. Zo rapporteert LifeSight op haar website. Deze DC-regeling is volgens haar één van de grootste DC-regelingen in Nederland.

Edwin van den Oever, managing director LifeSight Nederland: “Wij zijn zeer verheugd dat Microsoft voor LifeSight heeft gekozen. De samenwerking markeert een belangrijke nieuwe mijlpaal en wij zien dit als een bevestiging van de toegevoegde waarde van onze propositie. Met dit vertrouwen kunnen wij Microsoft ondersteunen in de verdere optimalisatie van hun pensioenregeling en werknemersbetrokkenheid”

“We willen onze mensen beter inzicht geven in hun pensioensituatie, persoonlijker betrekken en hun eigen keuzes laten maken. In LifeSight vonden we een partner die pensioen heel inzichtelijk en duidelijk maakt voor onze medewerkers en een stap verder gaat op het gebied van medewerkersbetrokkenheid.”, aldus Rawan Shalhoub, HR-directeur bij Microsoft Nederland.

Bron: persbericht website, 17 januari 2018

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer