Shaktie Rambaran Mishre benoemd tot nieuwe voorzitter Pensioenfederatie

13 juni 2018

Pensioenfederatie publiceert op haar website:

“Vandaag, tijdens de algemene ledenvergadering van de Pensioenfederatie, hebben de leden bij acclamatie ingestemd met de benoeming van mr. drs. S. (Shaktie) Rambaran Mishre tot hun nieuwe voorzitter. Zij begint per 1 september aan haar inwerkperiode. Tijdens de algemene ledenvergadering van 6 december 2018 neemt zij het voorzitterschap officieel over van Kick van der Pol, de huidige voorzitter van de Pensioenfederatie.

Shaktie Rambaran Mishre (1980) beschikt over ruime ervaring in de financiële sector. Zij heeft zich gespecialiseerd in thema’s als governance, risicomanagement en compliance, waardecreatie, cultuur- en gedragsverandering, onder andere in de ruim 10 jaar waarin zij werkzaam was bij KPMG. Als lid van de Raad voor het Openbaar Bestuur heeft ze tevens politieke/bestuurlijke affiniteit en ervaring opgebouwd. Ze werkt momenteel als bestuursadviseur vanuit haar bureau Culture Consultancy en is verbonden aan het Executive Pensions Center van de Nyenrode Business Universiteit. Zij blijft betrokken bij Univé Zuid-Holland als vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer