SAREF: Arthur van der Wal benoemd tot directievoorzitter

ORTEC

12 juli 2018

Syntrus Achmea Real Estate & Finance publiceert op haar website:

“Arthur van der Wal is per 1 september 2018 benoemd tot directievoorzitter van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij volgt George Dröge op, die deze functie sinds mei 2017 heeft waargenomen.

Arthur van der Wal is nu directievoorzitter van verzekeraar Movir, onderdeel van Nationale-Nederlanden (NN). Daarvoor heeft hij diverse functies vervuld bij NN en ING, waaronder directeur Institutionele Relaties bij ING Investment Management (nu NNIP), CEO van pensioenuitvoerder AZL en directeur van het Pensioenbedrijf van NN. Met zijn uitgebreide bestuurderservaring, zijn expertise op het gebied van vermogensbeheer en pensioenen en zijn persoonlijke netwerk bij pensioenfondsen is Van der Wal een welkome aanvulling in het directieteam.

Per 1 september 2018 bestaat de directie uit Arthur van der Wal (voorzitter), George Dröge, Cindy Rombouts en Nicole Maarsen.  ”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer