Aegon koopt Robidus van Avedon Capital Partners

Unirobe Meeùs Groep

16 juli 2018

Aegon publiceert op haar website:

“Aegon neemt Robidus, een toonaangevende dienstverlener op het gebied van sociale zekerheid, over van Avedon Capital Partners. Hiermee kunnen Aegon en Robidus een breder palet en betere service bieden aan werkgevers onder meer om hun medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. De transactie past in de strategische doelstelling van Aegon om haar positie op het gebied van inkomensbescherming en van fee based activiteiten verder uit te breiden.

“Robidus is sterk gegroeid door in de loop der jaren een breed pakket van diensten op het terrein van de sociale zekerheid te ontwikkelen en uit te bouwen als resultaat van investeringen in organisatie en zelf ontwikkelde software. We zijn er trots op om deze investeringen te hebben ondersteund. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat Robidus met Aegon de juiste partij heeft gevonden om een glansrijke toekomst te waarborgen,” aldus Alfred Tulp, partner van Avedon Capital Partners.

“Ik ben blij dat we tot een overeenkomst zijn gekomen om Robidus over te nemen,” aldus Maarten Edixhoven, CEO van Aegon Nederland. “We werken al jarenlang succesvol met Robidus samen. Met de overname kan Robidus verder investeren in technologie om de dienstverlening op het vlak van sociale zekerheid verder te ontwikkelen. Samen hebben we als doel Nederlanders duurzaam gezond en vitaal te laten werken.

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer