APG: Peter Branner benoemd tot CIO van APG Asset Management

Annette Mosman

1 augustus 2018

APG publiceert op haar website:

“APG Asset Management heeft Peter Branner (54) met ingang van 1 september 2018 aangesteld als Chief Investment Officer (CIO). In deze functie is hij verantwoordelijk voor de algehele investeringsactiviteiten en het verder optimaliseren van duurzame en lange termijn rendementen, in overeenstemming met de strategie van APG.

Branner rapporteert aan Ronald Wuijster, CEO van APG Asset Management en lid van de Raad van van APG Asset Management, verantwoordelijk voor asset management. De aanstelling van Peter Branner, per 1 september 2018, is goedgekeurd door de AFM. APG Asset Management is onderdeel uit van APG Groep NV, de grootste pensioenbelegger- en uitvoerder van Nederland. APG Groep beheert €479 miljard aan pensioenvermogen en zorgt dat 4,5 miljoen mensen erop kunnen vertrouwen dat hun opgebouwde pensioenrechten op de juiste manier worden geïnvesteerd, beheerd en uitbetaald.”

 

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer