SAREF tekent contracten voor ruim 2000 woningen in eerste helft 2018

24 september 2018

SAREF publiceert op haar website:

“Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft in de eerste helft van 2018 contracten getekend voor de realisatie van 2233 woningen. Met deze acquisities is een investering gemoeid van ruim 600 miljoen euro. “Met het hoge investeringsvolume geven we invulling aan de wens van onze institutionele klanten om meer te beleggen in het middensegment huurwoningen”, zegt Nicole Maarsen, directeur Vastgoed bij Syntrus Achmea. “De vraag naar betaalbare woningen is enorm, met name in de Randstad. Wij zijn trots dat we een deel van die vraag kunnen inlossen. Zo dragen wij bij aan steden die bereikbaar zijn voor alle inkomensgroepen.” ”

SAREF publiceert verder:

“Syntrus Achmea verwacht de komende drie jaar circa 1,5 miljard euro te investeren in vastgoed. Maarsen zou een deel daarvan graag in Amsterdam beleggen. “Op dit moment zijn wij echter zeer terughoudend in de stad. De eenzijdige focus van het college op sociale huur en middenhuur ontwricht de markt. Je hebt ook dure koop en huur nodig om betaalbare woningen te kunnen bouwen. We moeten kijken wat de stad nodig heeft. Dat is een betere basis dan politieke emotie.” ”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

 

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer