Exelerating Alerts: zo volgt u Pensioenfondsen, Fiduciair Managers en Verzekeraars op de voet

11 oktober 2018

Wat is Exelerating Alerts?

Exelerating Alerts maakt het voor gebruikers van Exelerating mogelijk om Pensioenfondsen, Fiduciair Managers en Verzekeraars te volgen. Wanneer u een entiteit volgt, ontvangt u een Alert op het moment dat er nieuwe relevante informatie over deze entiteit publiek beschikbaar is. Deze informatie is specifieker dan de informatie in de berichten van onze reguliere nieuwsdienst. Zo ontvangt u persoonlijke Alerts via uw email over bijvoorbeeld:

  • Transfers
  • Veranderingen in het beleggingsbeleid
  • Nieuw gepubliceerde documenten (jaarverslagen en beleggingsdocumenten)
  • Aanstaande vergaderingen
  • Algemeen nieuws

Deze Alerts zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de belangrijke ontwikkelingen binnen de entiteiten die voor u relevant zijn.

Hoe stel ik de Exelerating Alerts in?

  1. Ga naar https://exeleratingonline.nl/exepersonal/myalerts/
  2. Klik op “Edit” onder het kopje “Follow Preferences”
  3. Selecteer de Fondsen / Verzekeraars / Fiduciair Managers die u wilt volgen en klik op “Save

 Daarnaast kunt u ook entiteiten volgen door op de “Follow” knop te drukken op de profielpagina van het desbetreffende Pensioenfonds / Verzekeraar / Fiduciair Manager:

Wanneer u vragen heeft over de Alert module dan kunt u ons dit laten weten. Wij helpen u graag mocht u contact met ons opnemen.

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer