Annemarie Maarse director Woningen bij Syntrus Achmea

13 november 2018

SAREF publiceert op haar website:

“Annemarie Maarse is per 1 januari 2019 benoemd tot director Woningen bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Zij wordt verantwoordelijk voor de performance van de 28.000 woningen, die Syntrus Achmea voor haar klanten in belegging heeft.

Maarse (38) werkt sinds 2011 als hoofd Asset Management Woningen bij Altera Vastgoed. Ze beheert daar een portefeuille met een belegd vermogen in exploitatie van 1,1 miljard euro (4600 woningen) en 300 miljoen euro aan pijplijnprojecten (900 woningen). Van 2005 tot 2010 was Maarse adviseur en onderzoeker bij Bureau Middelkoop.

“We zijn erg blij met de komst met Annemarie”, zegt Nicole Maarsen, directeur Vastgoed bij Syntrus Achmea. “Met haar kennis en ervaring als actieve assetmanager, ook op het gebied van het verduurzamen van woningen en het vergroten van huurderstevredenheid, zal zij een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen.”

Maarse is de opvolger van Peter Appeljan, die op 1 januari met pensioen gaat. ”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer