Pensioenfonds Ecolab gaat pensioenregeling van 86 werknemers van Nalco-groep uitvoeren

16 januari 2019

Ecolab publiceert op haar website:

“In de loop van 2018 heeft het bestuur van Stichting Pensioenfonds Ecolab van de werkgever de vraag gekregen of het fonds bereid is de pensioenregeling van een aantal Nalco medewerkers voor een beperkte tijd uit te voeren. Na gedegen onderzoek, raadpleging van het Verantwoordingsorgaan en overleg met de werkgever over de voorwaarden heeft het bestuur positief gereageerd op dit verzoek. Uitgangspunt voor het bestuur en het Verantwoordingsorgaan was dat de huidige deelnemers van het pensioenfonds er op geen enkele wijze op achteruit gaan na toetreding van de Nalco-groep. Concreet betekent dit dat het fonds vanaf 1 januari 2019 ook de bestaande pensioenregeling van 86 Nalco collega’s uitvoert.”

Fondsprofiel Ecolab:

Ecolab is een OPF met eind Q3 2018 een belegd vermogen van € 113 Mil waarvan 0% herverzekerd en 0% voor risico deelnemer. Het fonds heeft een deelnemersbestand met in 2017 148 actieve bijdragers en 150 pensioengerechtigden. De beleggingen voor risico pensioenfonds hadden in Q3 2018 een rendement van 1.1%. Eind Q3 2018 had het fonds een beleidsdekkingsgraad van 114.5% terwijl de vereiste dekkingsgraad op dat moment 117.9% bedroeg. De fiduciair manager van het fonds is State Street en de pensioenadministratie wordt uitgevoerd door RiskCo

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer