DAS en Nationale-Nederlanden breiden samenwerking fors uit

18 maart 2019

DAS publiceert op haar website:

“Circa 200.000 rechtsbijstand klanten van Nationale-Nederlanden en ING worden met ingang van 1 juli 2019 bijgestaan door DAS.

DAS en Nationale-Nederlanden breiden hun samenwerking voor klanten met een rechtsbijstandverzekering per 1 juli 2019 fors uit. Partijen hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Hierin is opgenomen dat DAS voor een periode van drie jaar de uitvoering gaat doen van de rechtsbijstandsportefeuilles van Nationale-Nederlanden en ING, welke momenteel door SRK worden uitgevoerd. De rechtsbijstand voor het label OHRA en voor de verzekerden van het voormalige Delta Lloyd (inmiddels Nationale-Nederlanden) werd al uitgevoerd door DAS.

Er zijn met alle betrokken partijen afspraken gemaakt over werkgelegenheid. De uitbreiding van de samenwerking past in de strategie van DAS waarbij we onze kernactiviteiten verder versterken.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer