Matthieu David benoemd tot Global Head of Financial Institutions and Partnerships CANDRIAM

18 april 2019

CANDRIAM publiceert op haar website:

“CANDRIAM heeft Matthieu David op 1 april 2019 benoemd tot Global Head of Financial Institutions and Partnerships, naast zijn huidige functie als hoofd van het Italiaanse filiaal van CANDRIAM. Deze stap maakt deel uit van de groeiambities op de distributiemarkt.

In deze nieuw gecreëerde functie zal Matthieu David de ontwikkeling coördineren van distributieactiviteiten voor Global Financial Institutions (GFI) in alle landen waarin CANDRIAM actief is – van Europa tot de VS en het Aziatische continent – om de partnerships van CANDRIAM met toonaangevende wereldwijde banken, verzekeraars en distributiebedrijven met een sterke internationale voetafdruk te verstevigen. Matthieu David blijft verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de activiteiten van CANDRIAM in Italië, waarvan de voorbije vijf jaar het beheerd vermogen met meer dan 207% gestegen is, tot meer dan 7 miljard euro.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer