Syntrus Achmea real estate: Nieuw team Investment Management

28 juni 2019

SAREF publiceert op haar website:

“Casper Hesp gaat nieuwe afdeling Investment Management leiden

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft Casper Hesp per 1 juli 2019 benoemd tot director van de nieuwe afdeling Investment Management, die verantwoordelijk is voor de aansturing van de seperate accounts en de vastgoedfondsen met een gezamenlijk beheerd vermogen van 9,5 miljard euro. De bestaande teams Portefeuille Management en Fund Management Vastgoed gaan op in de nieuwe afdeling.

“Het inrichten van deze nieuwe afdeling past in onze ambitie om ons nadrukkelijker te profileren als investment manager”, zegt Arthur van der Wal, directievoorzitter van Syntrus Achmea. “Het leidt tot een verder verbeterde dienstverlening aan onze klanten, onder meer omdat expertises makkelijker gedeeld kunnen worden en de aansturing van klantteams eenduidiger wordt. Casper heeft de expertise en ervaring om dit proces goed vorm te geven.”

Hesp (1981) is sinds 2014 teammanager Portefeuille Management bij Syntrus Achmea. Voor die tijd werkte hij als director Research and Market Information bij INREV (de Europese associatie voor beleggers in niet-beursgenoteerd vastgoed).

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer