Exelerating

Pensioenfonds Huisartsen in Opleiding verkent toekomst van ons fonds

Huisartsen in Opleiding publiceert op haar website:

“Pensioenfonds HAIO is een klein pensioenfonds. Dat maakt het moeilijk om te voldoen aan de steeds strengere regels van de overheid. Het kost ons ook veel geld dat we liever gebruiken voor de pensioenen. Mede daarom verkennen we de mogelijkheden voor de toekomst van ons fonds.

Er zijn verschillende opties mogelijk: van aansluiting bij een ander pensioenfonds tot het behoud van het eigen fonds. Een extern bureau helpt ons met het vergelijken van de mogelijkheden. We houden rekening met de impact op alle belanghebbenden. Als het onderzoek is afgerond bepalen de sociale partners – SBOH en LAD – hoe we verder gaan.

Wij houden u hiervan op de hoogte.

Fondsprofiel Huisartsen in Opleiding:

Huisartsen in Opleiding is een OPF met eind Q1 2019 een belegd vermogen van € 22 Mil waarvan 0.1% herverzekerd en 0.9% voor risico deelnemer. Het fonds heeft een deelnemersbestand met in 2017 2,248 actieve bijdragers en 0 pensioengerechtigden. De beleggingen voor risico pensioenfonds hadden in Q1 2019 een rendement van 0%. Eind Q1 2019 had het fonds een beleidsdekkingsgraad van 0% terwijl de vereiste dekkingsgraad op dat moment 0% bedroeg. De fiduciair manager van het fonds is en de pensioenadministratie wordt uitgevoerd door AZL

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Huisartsen in Opleiding

About author

Related Articles