Exelerating

Huub Hannen vertrekt bij Centraal Beheer APF

Centraal Beheer publiceert op haar website:

“Huub Hannen treedt per 15 juli 2019 terug als bestuursvoorzitter van Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds (APF). Hij is op eigen verzoek niet benoemd voor een volgende bestuurstermijn. Centraal Beheer APF verwacht dit najaar de nieuwe bestuursvoorzitter te kunnen aankondigen. Huub Hannen blijft beschikbaar voor zijn opvolger als adviseur. In de tussentijd neemt vicevoorzitter Hans Kempen de functie waar.

Huub Hannen werkt vanaf de start in juli 2016 voor Centraal Beheer APF. Centraal Beheer APF is sindsdien sterk gegroeid, en heeft nu zeven kringen, ruim 850 aangesloten werkgevers, circa 30.000 deelnemers, meer dan €130 miljoen aan jaarlijkse premie-inkomsten en verscheidene nieuwe toetreders in het verschiet. Voor Huub het moment om met vertrouwen in de toekomst terug te kunnen treden: “Centraal Beheer APF staat er goed voor.”

De Raad van Toezicht van Centraal Beheer APF is Huub Hannen enorm dankbaar voor het goede werk dat hij heeft verricht: “Mede dankzij zijn kennis, grote inzet en ervaring staat het APF waar het nu staat. De Raad van Toezicht wenst Huub alle geluk en succes in de toekomst.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Centraal Beheer

About author

Related Articles