VvAA verkoopt levensverzekeringsbedrijf aan a.s.r.

22 juli 2019

VvAA publiceert op haar website:

“VvAA Groep B.V. (VvAA) en ASR Nederland N.V. (a.s.r.) zijn overeengekomen dat a.s.r. VvAA Levensverzekeringen N.V. overneemt. Met deze overname borgt VvAA een duurzame toegang voor haar ruim 120.000 leden tot levensverzekeringsproducten, waaronder overlijdensrisicoverzekeringen en lijfrenteproducten.

Naast een meerjarige samenwerking voor levensverzekeringen hebben VvAA en a.s.r. ook de intentie om de dienstverlening aan VvAA-leden verder uit te breiden. Deze overname past binnen de strategie van a.s.r. om naast organische groei ook te groeien door gerichte overnames, en voldoet aan de strikte financiële criteria die a.s.r. aan overnames stelt.

VvAA blijft, als collectief van zorgverleners, een totaalpakket aan producten en diensten aanbieden om zorgverleners te ontzorgen. Producten en diensten van het levensverzekeringsbedrijf worden vanaf nu in samenwerking met a.s.r. aangeboden. VvAA blijft voor alle producten en diensten adviseur en daarmee het aanspreekpunt voor haar leden.

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer