Exelerating
Roundup week 4

Exelerating Roundup week 33: wat is er afgelopen week gebeurd?

Exelerating volgt financiële instellingen op de voet door elke dag meer dan 1350 webpagina’s van pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensbeheerders te controleren op relevante wijzigingen. Binnen onze wekelijkse ”Roundup” rubriek tonen wij het belangrijkste nieuws dat afgelopen week geplaatst is op de pagina’s die wij volgen. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week staat in onderstaand overzicht:

  Maandag

 • Lard Friese vertrekt van NN naar Aegon en volgt Alex Wynaendts op als CEO
  Aegon publiceert op haar website:”De Raad van Commissarissen van Aegon zal aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders voorstellen om Lard Friese te benoemen tot Chief Executive Officer (CEO). Hij treedt op 1 maart 2020 in dienst als aankomend CEO en volgt Alex Wynaendts op in de aandeelhoudersvergadering van 15 mei 2020.
  Lees meer

 • David Knibbe to succeed Lard Friese as CEO of NN Group
  NN publiceert op haar website:”NN Group announces that its Supervisory Board intends to appoint David Knibbe as CEO of the company. David Knibbe, currently CEO of NN Netherlands, succeeds Lard Friese who has stepped down as member and chair of the Executive Board and CEO of NN Group as of today, 12 August 2019, to join Aegon.
  Lees meer

 • Sasja Keijmel van Mercer naar Pensioenfonds Detailhandel
  Detailhandel publiceert op haar website:”Sasja Keijmel start als Hoofd Actuariaat. Sasja Keijmel (49) is sinds 1 augustus in dienst van Pensioenfonds Detailhandel.
  Lees meer

 • Dinsdag

 • Exelerating Weekly Transfers week 32 met o.a. Horecabedrijf, APF en Notariaat
  Exelerating controleert iedere dag meer dan 2000 webpagina’s van pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensbeheerders op relevante wijzigingen, waaronder ook publicaties zoals nieuwsbrieven en jaarverslagen. Binnen onze wekelijkse ”Transfers” rubriek tonen wij de belangrijkste wijzigingen in de organisaties van pensioenfondsen van de afgelopen week: Bron Website APF BestuurAfgetredenH.
  Lees meer

 • Donderdag

 • Dekkingsgraad ABP daalt naar 93,9%: waardeoverdracht niet meer mogelijk
  ABP publiceert op haar website:”Het is vanaf deze maand niet meer mogelijk om, bij een overstap naar een ander pensioenfonds of verzekeraar, uw opgebouwde pensioen bij ABP over te dragen naar dat fonds. Dit kan alleen als de beleidsdekkingsgraad weer 100% of hoger is.
  Lees meer

About author

Related Articles