Exelerating

Update: Exelerating ontsluit nieuwe versie factsheet met diepere beleggingsinformatie

Exelerating is constant bezig met het verbeteren van haar productaanbod. Zo worden er gegevens toegevoegd aan de database, worden bestaande producten verder verbeterd en worden er nieuwe producten ontwikkeld. Dit alles gebeurt altijd in nauwe samenwerking met onze klanten. Zo hebben wij vandaag de volgende update doorgevoerd in de Exelerating omgeving:

Nieuwe versie factsheet Nederlandse Pensioenfondsen

Diepere belegingsinformatie
Vanaf vandaag is er een nieuwe versie beschikbaar van de Exelerating factsheets van Nederlandse pensioenfondsen. Met deze verdieping krijgt u nog beter inzicht in de beleggingen van het pensioenfonds.

Deze update bevat:

     
    Mocht u vragen hebben over bovenstaande update, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

 
Bekijk hieronder een voorbeeld:

 

About author

Related Articles