Ageeth Bakker en Mas van Steenis nieuwe CFRO en CCO van Bovemij

3 september 2019

Bovemij publiceert op haar website:

“De Raad van Commissarissen van Bovemij benoemt op korte termijn twee nieuwe leden van de Raad van Bestuur. Op 1 november 2019 begint Ageeth Bakker als Chief Financial & Risk Officer (CFRO). Op 16 september al start Mas van Steenis als Chief Commercial Officer (CCO). Beide benoemingen vinden plaats onder voorbehoud van goedkeuring door de DNB en een positieve advisering door de Ondernemingsraad.

Ageeth Bakker is een ervaren finance & risk-professional. De eerste acht jaar van haar carrière werkte ze als accountant bij KPMG. Daarna stapte Ageeth over naar Achmea, waar zij onder andere Financieel Directeur van Avéro Achmea en later Directeur Financiën, Risico en Ketenmanagement van Centraal Beheer Achmea was. De afgelopen twee jaar was Ageeth directievoorzitter van Centramed, een Onderlinge Waarborgmaatschappij gespecialiseerd in medische aansprakelijkheid. In al haar functies werd Ageeth bewonderd om haar sterke drive en focus op mensen. Het kenmerkt haar dat ze voortdurend op zoek is naar verbeterpotentieel.

Mas van Steenis is een zeer ervaren directeur die de automotive sector, en in het bijzonder de financiële en leasekant daarvan, door en door kent. Zo werkte hij bij Volkswagen Pon Financial Services, Renault Credit International en Business Lease, waar hij (commerciële) management- en directiefuncties bekleedde. Mas is een strategisch denker en een energieke directeur die wij in staat achten onze commerciële organisatie te professionaliseren en Bovemij verder te laten groeien op een hedendaagse wijze die past bij onze strategische ambities.

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer