Exelerating

a.s.r. lanceert verduurzamingshypotheek

ASR publiceert op haar website:

“a.s.r. breidt haar productaanbod uit en introduceert de Verduurzamingshypotheek. Dit biedt klanten de mogelijkheid om energiebesparende maatregelen in, om en aan de woning te financieren. a.s.r. is de eerste hypotheekverstrekker die dit klanten standaard aanbiedt bij het renteaanbod.

Met de Verduurzamingshypotheek biedt a.s.r. nieuwe klanten de mogelijkheid om energiebesparende maatregelen te treffen in hun woning. Dit draagt bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot, maar ook aan meer comfort in het huis en een besparing in de portemonnee.

Bij de hypotheekaanvraag bepaalt de klant zelf het te lenen bedrag voor de energiebesparende maatregelen, tot een maximum van 106% van de marktwaarde van de woning en met een maximumbedrag van € 25.000. Dit extra bedrag wordt voor 2 jaar in een speciaal depot gezet. De klant betaalt alleen rente over het deel van het geld uit het depot dat wordt gebruikt. Als blijkt dat na 2 jaar nog niet alles is gebruikt, dan komt dat deel van de lening te vervallen.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

ASR

About author

Related Articles