Personeelspensioenfonds APG: Nieuwe leden bestuur en verantwoordingsorgaan bekend

16 september 2019

Personeelspensioenfonds APG publiceert op haar website:

“Van 29 augustus tot en met 12 september waren er verkiezingen voor nieuwe bestuurders en leden in het verantwoordingsorgaan van PPF APG.

De uitslag is nu bekend: per 1 januari 2020 treden Pieter Kasse en Emile Toes toe tot het bestuur. Vanuit de pensioengerechtigden treedt John Westerbrink toe. Hij is direct verkozen, omdat hij zich als enige kandidaat had gesteld. Aantreden van de bestuursleden is onder voorbehoud van instemming vanuit de Raad van Toezicht en goedkeuring door De Nederlandsche Bank. Regina Schoutsen, Patroesjka Zuurhout en Loes Frehen treden toe tot het verantwoordingsorgaan.”

Fondsprofiel Personeelspensioenfonds APG:

Personeelspensioenfonds APG is een OPF met eind Q1 2019 een belegd vermogen van € 1,266 Mil waarvan 0% herverzekerd en 0% voor risico deelnemer. Het fonds heeft een deelnemersbestand met in 2018 2,136 actieve bijdragers en 1,707 pensioengerechtigden. De beleggingen voor risico pensioenfonds hadden in Q1 2019 een rendement van 7.4%. Eind Q1 2019 had het fonds een beleidsdekkingsgraad van 113.1% terwijl de vereiste dekkingsgraad op dat moment 126.3% bedroeg. De fiduciair manager van het fonds is APG en de pensioenadministratie wordt uitgevoerd door APG

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer