a.s.r. neemt minderheidsbelang in Appel Pensioenuitvoering B.V.

3 oktober 2019

ASR publiceert op haar website:

“ASR Nederland N.V. (a.s.r.) neemt een minderheidsbelang van 30% in Appel Pensioenuitvoering B.V. (Appel). Appel is gespecialiseerd in de uitvoering van pensioenregelingen en onderscheidt zich met hoogwaardige pensioenuitvoering en een vergaande assurance op het gebied van de bedrijfsprocessen, risicobeheersing en bescherming persoonsgegevens.

De systemen en processen van Appel zijn kosten-efficiënt en voorbereid op alle denkbare pensioenhervormingen. Daarmee zijn in de afgelopen 4 jaar grote stappen gezet om de omzet sterk te kunnen vergroten. Klanten van Appel zijn zowel pensioenfondsen als verzekeraars, waarvoor DB en DC-pensioenregelingen worden uitgevoerd.

a.s.r. neemt een aandelenbelang van 30% in Appel en ondersteunt de ambitie om een actieve rol te spelen in de veranderende pensioenmarkt. In de financiële sector is vertrouwen de kernwaarde. Met a.s.r. als aandeelhouder wordt de continuïteit versterkt en heeft Appel slagkracht om te groeien, zonder in te boeten op de kwaliteit en veiligheid van de dienstverlening.

Marja van Lubek-Koeman, directeur Appel: ‘Ik ben trots op de toetreding van a.s.r. Voor Appel is dit een blijk van vertrouwen van de investeerders in de cultuur en de bedrijfsvoering van de onderneming. Met de versterkte uitgangspositie kunnen de goede toekomstperspectieven van Appel in de pensioensector sneller gerealiseerd worden.’

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer