Exelerating
Pascal Hogenboom

Rinke Visser benoemd tot Managing Director Demand KAS BANK

KAS BANK publiceert in haar NewsFlash:

“Managing Director Demand, Mark van Weezenbeek, heeft besloten om per 1 januari 2020 zijn loopbaan buiten KAS BANK voort te zetten. Rinke Visser MBA zal hem per direct opvolgen. Mark zal de komende periode voor overdracht zorgen en hij blijft tot het einde van het jaar betrokken bij de integratie met CACEIS.

Rinke is sinds 2017 in dienst bij KAS BANK als Director Business Relations en heeft hiervoor bij verschillende financiële instellingen ervaring opgedaan met sales- en business relations management. De afgelopen twee jaar was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling en de commerciële uitrol van de nieuwe sourcing propositie, waarmee KAS BANK inmiddels de sourcing markt succesvol heeft betreden.”

Ga naar de website van KAS BANK: klik hier

About author

Related Articles