APG stapt in Europese aanbieder van parkeeroplossingen

Annette Mosman

23 oktober 2019

APG publiceert op haar website:

“APG/ABP maakt vandaag bekend dat het een belang van 39% neemt in Interparking, een van de grootste aanbieders van parkeeroplossingen in Europa. We spraken met Patrick Kanters, Managing Director real assets bij APG en eindverantwoordelijk voor deze belegging.

“Deze investering is een uitstekende mogelijkheid om toegang te krijgen tot een hoogwaardige Europese portefeuille van parkeerlocaties met een aantrekkelijke lange termijn rendement voor ABP en hun deelnemers. Bovendien zien wij potentie voor verdere groei in de toekomst.

De belegging past in een grotere ontwikkeling die wij zien op het gebied van “Smart Cities & Smart Mobility”. Aanbieders van parkeeroplossingen zullen een belangrijke rol spelen in het “Smart City ecosysteem”. Een Smart City is een ecosysteem op het gebied van infrastructuur, dienstverlening en digitale oplossingen die de kwaliteit van leven, economische groei en duurzaamheid vergroten.””

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer