Exelerating

Vier benoemingen op sleutelposities bij Aegon Nederland

Aegon publiceert op haar website:

“Per 1 januari vindt een verschuiving plaats in het senior management van Aegon Nederland. Om leiders met bewezen kwaliteiten op het gebied van ondernemerschap en management de kans te geven door te stromen, wordt Matthijs Hofstede benoemd tot directeur Hypotheken; Sibylla Bantema tot directeur Leven/Bescherming; Frank van Wessel directeur Schade Particulier; en Roos Dahmen directeur Financial Services.

De vier directeuren rapporteren direct aan het managementteam van Aegon Nederland en zijn alle vier op dit moment al als senior manager werkzaam bij Aegon. Hier hebben zij een sterk track record opgebouwd op het gebied van klantgerichtheid, leiderschap en ondernemerschap. Eerder deze maand werd reeds bekend dat Paul Everloo (COO Aegon Pensioen) per 1 april CEO wordt van Aegon-dochter TKP Pensioen in Groningen.

Maarten Edixhoven, CEO Aegon Nederland: “In de volle breedte van Aegon wordt gekeken naar mogelijkheden voor interne doorstroom. Ik ben heel blij dat hier nu deze mooie benoemingen van bewezen leiders uit zijn voortgekomen”

Met Alex Dijkema, thans directeur Leven/Bescherming, zijn we in gesprek over zijn volgende carrière stap. Pierco Zwart, op dit moment verantwoordelijk voor Financial Services, zal Aegon verlaten en zijn toekomstplannen de komende periode concreet zal gaan maken.

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Aegon

About author

Related Articles