MSD: Frank Mattijssen legt voorzittershamer neer

15 november 2019

MSD publiceert op haar website:

“Achttien jaar geleden trad Frank Mattijssen toe tot het bestuur van Pensioenfonds MSD. Na een maand werd hij al voorzitter van de Beleggingscommissie. De afgelopen twaalf jaar was hij voorzitter van het bestuur. In die tijd heeft Frank veel meegemaakt bij Pensioenfonds MSD: twee economische recessies, een fusie met SPPF en steeds meer eisen en regelgeving.

Frank stapt terug als voorzitter, maar zal wel bestuurslid blijven van Pensioenfonds MSD.

Fondsprofiel MSD:

MSD is een OPF met eind Q2 2019 een belegd vermogen van € 2,957 Mil waarvan 0% herverzekerd en 0% voor risico deelnemer. Het fonds heeft een deelnemersbestand met in 2018 4,044 actieve bijdragers en 1,358 pensioengerechtigden. De beleggingen voor risico pensioenfonds hadden in Q2 2019 een rendement van 5.4%. Eind Q2 2019 had het fonds een beleidsdekkingsgraad van 131.7% terwijl de vereiste dekkingsgraad op dat moment 120.1% bedroeg. De fiduciair manager van het fonds is Non-external en de pensioenadministratie wordt uitgevoerd door AZL

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer