Exelerating

a.s.r. investeert ruim € 100 miljoen in CBRE Pan European Core Fund

ASR publiceert op haar website:

“a.s.r. investeert ruim € 100 miljoen in het CBRE Pan European Core Fund. Na de eerdere investering in het BlackRock Eurozone Core Property Fund is dit een volgende stap in het diversificeren van de internationale vastgoedportefeuille van a.s.r.

De portefeuille van het CBRE Pan European Core Fund richt zich op prime winkel- en kantoorpanden en goed gelegen logistieke panden in met name de eurozone. a.s.r. heeft in de afgelopen 125 jaar een omvangrijke Nederlandse niet-beursgenoteerde vastgoedportefeuille opgebouwd. Om meer diversificatie binnen de vastgoedportefeuille te creëren, voegt a.s.r. Europees niet-beursgenoteerd vastgoed toe aan de portefeuille.

Deze portefeuille wordt beheerd door het team Investment Partners van a.s.r. real estate. Dick Gort, ceo a.s.r. real estate: ‘Het team Investment Partners van a.s.r. real estate investeert namens a.s.r. in nieuw uitgegeven participaties van fondsen (primaries) en reeds bestaande deelnemingen (secondaries). Door onze strategie zijn wij wendbaar en daardoor in staat voor klanten snel een goed gespreide internationale vastgoedportefeuille in hoogwaardig Europees vastgoed op te bouwen.’

Lees verder via de bron: bronbericht op website

ASR

About author

Related Articles