Exelerating

Fidelity Sustainable Water & Waste Fund bereikt mijlpaal van $ 1 miljard

Fidelity publiceert in een persbericht:

“Het Fidelity Sustainable Water & Waste Fund heeft in iets meer dan een jaar tijd de mijlpaal van $ 1 miljard aan beheerd vermogen bereikt. Hiermee is het een van de populairste actief beheerde duurzame fondsen in Europa.

Het Fidelity Sustainable Water & Waste Fund werd in november 2018 gelanceerd. Het is een duurzaam thematisch fonds dat zich richt op beleggingen in water- en afvalbeheer. Het fonds streeft ernaar beleggers kapitaalgroei op de lange termijn te bieden. Dat doet het door wereldwijd te beleggen in bedrijven die betrokken zijn bij het ontwerpen, produceren of verkopen van producten en diensten op het gebied van water- en afvalbeheer. Voor beide sectoren investeert het fonds in de volledige waardeketen, onder meer in bedrijven die nieuwe technologieën ontwikkelen om aan de groeiende vraag te voldoen.

Fidelity International biedt beleggingsoplossingen en pensioenkennis van wereldklasse. Als een particulier, onafhankelijk bedrijf zijn beleggingen onze enige activiteit. We worden gedreven door de behoeften van onze klanten, niet door aandeelhouders. Onze visie is om innovatieve klantoplossingen te leveren voor een betere toekomst. We investeren £ 252,5 miljard wereldwijd namens klanten in 26 landen in Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Onze klanten variëren van centrale banken, staatsinvesteringsfondsen, grote ondernemingen, financiële instellingen, verzekeraars en vermogensbeheerders tot particulieren. Naast vermogensbeheer bieden wij beleggingsadministratie en begeleiding voor werkgeversregelingen, adviseurs en particulieren in verschillende landen. Wij zijn verantwoordelijk voor £ 88,3 miljard aan beheerd vermogen. Gegevens per 30 september 2019.

Ga naar de website van: Fidelity

About author

Related Articles