Einde pensioenopbouw bij Delta Lloyd Pensioenfonds

9 januari 2020

Delta Lloyd publiceert op haar website:

“Per 31 december 2019 is Delta Lloyd Pensioenfonds een gesloten pensioenfonds geworden. Dit betekent dat de pensioenopbouw bij Delta Lloyd Pensioenfonds is gestopt. In dit bericht leest u hier meer over.

Vanaf 1 januari 2020 krijgt u te maken met twee pensioenfondsen, Delta Lloyd Pensioenfonds en NN CDC Pensioenfonds. Beide pensioenfondsen zullen met u communiceren over het pensioen dat u bij het betreffende pensioenfonds opbouwt of heeft opgebouwd. En u ontvangt te zijner tijd van twee pensioenfondsen pensioen. Ook hebben de pensioenfondsen elk een eigen portaal waar u informatie over uw pensioen terug kunt vinden.

Fondsprofiel Delta Lloyd:

Delta Lloyd is een OPF met eind Q3 2019 een belegd vermogen van € 3,938 Mil waarvan 0% herverzekerd en 0% voor risico deelnemer. Het fonds heeft een deelnemersbestand met in 2018 2,766 actieve bijdragers en 3,614 pensioengerechtigden. De beleggingen voor risico pensioenfonds hadden in Q3 2019 een rendement van 8%. Eind Q3 2019 had het fonds een beleidsdekkingsgraad van 126.5% terwijl de vereiste dekkingsgraad op dat moment 111.7% bedroeg. De fiduciair manager van het fonds is NN en de pensioenadministratie wordt uitgevoerd door AZL

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer