Exelerating

Kempen versterkt Client Solutions team met Peter Ruesink

KCM publiceert in een persbericht:

“Amsterdam, 14 januari 2020. Kempen Capital Management (Kempen) heeft per 1 januari Peter Ruesink aangesteld als fiduciair manager/cliënt director van het Client Solutions team. Hij gaat zich specifiek richten op het bedienen van institutionele fiduciaire klanten met als expertises strategie en data science. Met deze benoeming specialiseert Kempen zich verder als data driven organisatie.

Peter Ruesink werkte de afgelopen 5 jaar bij Allianz Global Investors, waar hij verantwoordelijk was voor institutionele cliënten in de Benelux. Daarvoor was hij werkzaam bij AEGON Asset Management als hoofd investment solutions en hij startte zijn carrière bij ABN AMRO en Mercer. Hij brengt 24 jaar aan werkervaring in de financiële sector mee.

Wilse Graveland, hoofd van het Fiduciaire Institutionele team bij Kempen, zegt over de aanstelling: ‘Peter heeft een uitstekende reputatie in de institutionele sector waarin hij sinds 1996 actief is. Naast een schat aan ervaring brengt hij een groot netwerk in de fiduciair management markt mee. We zien dat onze klanten in toenemende mate behoefte hebben aan informatie gebaseerd op nieuwe data analysetechnieken. Daarnaast wordt het belang van data analyse bij ESG, managerselectie en monitoring steeds significanter. Peter is met zijn expertise een aanwinst voor ons team.’”

Ga naar de website van Kempen: bronbericht op website

KCM

About author

Related Articles