Marcel van de Lustgraaf treedt toe tot Raad van Bestuur Bovemij

14 januari 2020

Bovemij publiceert op haar website:

“Marcel van de Lustgraaf is per 1 april door de Raad van Commissarissen benoemd tot Chief Digital Operating Officer (CDOO) van Bovemij. In die nieuwe rol in de Raad van Bestuur zal hij zich vooral gaan richten op de inrichting van de portalenstrategie van Bovemij die als doel heeft de mobiliteitsconsument digitaal te verbinden met het netwerk van BOVAG. Van de Lustgraaf wordt eindverantwoordelijk voor het ICT-domein van de groep en in het bijzonder ook voor de doorontwikkeling en ontsluiting van de twee portalen van Bovemij: viaBOVAG.nl en mijnOndernemersportaal.nl.

Marcel van de Lustgraaf komt over van Vivat, waar hij 10 jaar werkte. In zijn laatste rol was hij als General Manager DTC verantwoordelijk voor alle Data, Technologie & Change-activiteiten binnen Vivat.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer