Aegon Nederland steunt Access to Medicine

17 februari 2020

Aegon publiceert op haar website:

“Aegon Nederland vindt het belangrijk dat de toegang tot medicijnen voor mensen wereldwijd verbetert. Daarom tekent Aegon het investor statement van de Access to Medicine Foundation. Deze stichting stimuleert farmaceutische bedrijven om medicijnen betaalbaar en toegankelijk te maken voor mensen in ontwikkelingslanden en opkomende markten

Aegon Nederland belegt zo’n 75 miljard euro voor onder andere de pensioenen van zijn klanten. Met deze beleggingen wil Aegon op een positieve manier bijdragen aan het welzijn van zijn klanten, de maatschappij en onze leefomgeving. “Verantwoord beleggen is voor Aegon Nederland een continu proces waarbij wij steeds zoeken naar manieren om ons beleid verder aan te scherpen” aldus Willem Horstmann, Chief Risk Officer van Aegon Nederland. “Onze steun aan de Access to Medicine Index is hier een logisch gevolg van.””

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer