Exelerating

BMO Global Asset Management versterkt het fiduciair managementteam met Marco Smelter

BMO publiceert op haar website:

“BMO Global Asset Management (BMO GAM) breidt het fiduciaire team in Europa verder uit met de benoeming van Marco Smelter. Hij rapporteert direct aan Bart Kuipers, Managing Director en Head of Fiduciary Investment (Netherlands) en wordt als Director, Portfolio Manager Multi Management medeverantwoordelijk voor de portefeuilleconstructie, research en monitoring van externe managers.

Marco Smelter stapt over van Corestone Investment Managers waar hij in 2012 begon als senior analyst en sinds 2016 werkte als Director of Research. In deze rol was hij onder andere verantwoordelijk voor het beheren van de klantportefeuilles, gaf hij leiding aan het researchteam en was lid van het investment committee. Daarvoor werkte hij onder meer bij Theta Capital Management en Mn Services (nu: MN). Marco is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam als financieel econoom.

Bart Kuijpers: ‘’Marco’s benoeming onderstreept onze ambitie om leidend te blijven in de fiduciaire markten. Het selecteren en beheren van mandaten van externe managers vormt een steeds belangrijker onderdeel van de portefeuilleconstructie voor onze klanten. Met Marco hebben we een topprofessional aangetrokken met jarenlange ervaring in het systematisch bouwen van klantportefeuilles Ik zie er naar uit om met hem samen te werken voor onze klanten.’’

Marco Smelter: “Ik verheug mij erop om het Fiduciair Management team van BMO GAM verder te versterken en een bijdrage te leveren aan het verder uitbouwen van de managerselectie en portefeuilleconstructie-activiteiten. De ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan gaat daar zeker bij helpen’.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

BMO

About author

Related Articles