Ab Klink benoemd tot ad interim voorzitter RvB Coöperatie VGZ

2 april 2020

VGZ publiceert op haar website:

“Vanaf 1 april neemt Ab Klink, lid Raad van Bestuur van Coöperatie VGZ, ad interim de rol van voorzitter van de RvB (CEO) op zich. De Raad van Commissarissen heeft dit besloten. Het voorzitterschap door Tom Kliphuis houdt per die datum op, vanwege zijn vertrek naar VIVAT nv.

De verantwoordelijkheid voor de Audit-rol zal per die datum worden overgedragen naar Kees Hamster (CFO). Alle overige verantwoordelijkheden van Tom Kliphuis zullen worden ondergebracht bij Ab Klink.

De komende periode buigt de Raad van Commissarissen zich over de langere termijn invulling van haar topmanagement posities. Voor de korte termijn heeft VGZ heeft een zeer goed functionerend Management Committee dat ondanks het vertrek van Tom Kliphuis zonder problemen leiding kan blijven geven aan de organisatie.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer