Exelerating

Delta Lloyd Pensioenfonds Per 1 januari 2020 een gesloten fonds

Delta Lloyd publiceert op haar website:

“Deelnemers die als gevolg van arbeidsongeschiktheid premievrije pensioenopbouw genieten bouwen nog wel pensioen op bij Delta Lloyd Pensioenfonds. Daarnaast geldt dat deelnemers die op 31 december 2019 ziek waren en aansluitend een WIA-uitkering gaan ontvangen, vanaf dat moment alsnog recht krijgen op premievrije pensioenopbouw bij Delta Lloyd Pensioenfonds.

Deelnemers die als gevolg van arbeidsongeschiktheid premievrije pensioenopbouw genieten bouwen nog wel pensioen op bij Delta Lloyd Pensioenfonds. Daarnaast geldt dat deelnemers die op 31 december 2019 ziek waren en aansluitend een WIA-uitkering gaan ontvangen, vanaf dat moment alsnog recht krijgen op premievrije pensioenopbouw bij Delta Lloyd Pensioenfonds.”

Fondsprofiel Delta Lloyd:

Delta Lloyd is een OPF met eind Q4 2019 een belegd vermogen van € 3,780 Mil waarvan 0% herverzekerd en 0% voor risico deelnemer. Het fonds heeft een deelnemersbestand met in 2018 2,766 actieve bijdragers en 3,614 pensioengerechtigden. De beleggingen voor risico pensioenfonds hadden in Q4 2019 een rendement van -3.7%. Eind Q4 2019 had het fonds een beleidsdekkingsgraad van 126.9% terwijl de vereiste dekkingsgraad op dat moment 113% bedroeg. De fiduciair manager van het fonds is NN en de pensioenadministratie wordt uitgevoerd door AZL

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Delta Lloyd

About author

Related Articles