Exelerating Nieuwsbrief #5

13 mei 2020

Exelerating is constant bezig met het verbeteren van haar dienstverlening en productaanbod. Zo worden er gegevens toegevoegd aan de database, worden bestaande producten verder verbeterd en worden er nieuwe producten ontwikkeld. Dit alles gebeurt altijd in nauwe samenwerking met onze klanten. Zo publiceren wij wekelijks het volgende: 

Exelerating Nieuwsbrief in verband met COVID-19

De ontwikkelingen vanuit een dataperspectief
Deze Exelerating Niewsbrief zal vanaf vandaag te vinden zijn in het nieuwsonderdeel van onze website en app. De Nieuwsbrief is ontworpen als Exelerating factsheet, zodat hij intern door onze gebruikers kan worden gedeeld. Wij volgen in deze Nieuwsbrief een aantal financiële consequenties die het COVID-19 virus veroorzaakt op beurzen en aan pensioenfondsen. Tevens volgen wij ook het statistische succes van de maatregelen die in diverse landen worden genomen om het te beteugelen waaronder uiteraard die in Nederland.

Klik hier om de Nieuwsbrief te downloaden

    Mocht u vragen hebben over bovenstaande update, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

 

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer