LGIM versterkt positie in de Benelux met aanstelling Jasper Streefland als Client Director

25 juni 2020

Legal & General publiceert in een persbericht:

“Vermogensbeheerder Legal & General Investment Management (LGIM) heeft het team in Amsterdam versterkt met de aanstelling van Jasper Streefland als Client Director. Met deze aanstelling richt LGIM zich op het verder ontwikkelen van de lokale activiteiten in de Benelux.

Bij LGIM wordt Jasper verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsactiviteiten en relatiebeheer op het institutionele vlak in de Benelux. Jasper zal tevens LGIM’s activiteiten in andere kanalen verder ontwikkelen, zoals wholesale. Hij rapporteert aan Marcel Linotte, Hoofd Benelux van LGIM. Jasper heeft veel ervaring in de branche en komt van SEI Investments, waar hij Head of Business Development voor Nederland was. Eerder werkte hij als Senior Sales Manager bij NN Investment Partners en als Senior Relationship Manager bij ING Investment Management. Hij werkte ook voor Aegon Asset Management en Robeco. Jasper is afgestudeerd in de Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en bovendien CFA Charterholder.

Marcel Linotte, Hoofd Benelux van Legal & General Investment Management (LGIM):
“We zijn verheugd Jasper te verwelkomen bij LGIM. Zijn aanstelling maakt deel uit van LGIM’s bredere Europese groeistrategie, waarin de Benelux-regio een belangrijke rol speelt.

“Met zijn uitgebreide kennis van de ontwikkelingen in de pensioen- en beleggingsmarkt in Nederland, België en Luxemburg, zien wij in Jasper een sterke troef in de volgende fase van groei van LGIM in de regio. Met zijn benoeming kunnen we voortbouwen op de toch al sterke institutionele activiteiten en naamsbekendheid die we reeds in Nederland hebben, maar ook uitbreiden naar andere kanalen.”

Jasper Streefland, Client Director, Legal & General Investment Management (LGIM):
“Ik ben verheugd om deel uit te maken van LGIM en van de volgende fase van groei van het bedrijf in de regio. LGIM heeft een sterke reputatie op het gebied van innovatieve actieve en passieve oplossingen voor aandelen en vastrentende beleggingen. Hiermee zijn we goed gepositioneerd om onze aanwezigheid in de Benelux te consolideren en uit te breiden. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met Marcel en het team.” ”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer