Frits Bruinings benoemd tot Business Development Manager bij CACEIS

2 juli 2020

CACEIS publiceert op haar website:

“CACEIS, Europees marktleider op het gebied van asset servicing en fondsadministratie, heeft in mei Frits Bruinings aangesteld als Business Development Manager. In deze rol is hij mede- verantwoordelijk voor onder andere grotere pensioenfondsen, Premie Pensioeninstellingen (PPI) , Algemeen Pensioenfondsen (APF) en verzekeraars bij CACEIS Nederland.

Hiervoor was Frits Bruinings werkzaam voor InAdmin Riskco als sales manager. De afgelopen 20 jaar is Frits werkzaam geweest in commerciële rollen voor onder andere Robeco, Allianz en PGGM. Bij Robeco lag zijn focus op de PPI. Bij PGGM was hij als klantmanager verantwoordelijk voor het inrichten van een APF.

Een verdere groei van de segmenten pensioenen, fondsen, wealth en verzekeraars is belangrijk voor CACEIS na de overname van KAS BANK in november 2019. 2020 is het jaar waarin deze transitie grotendeels plaatsvindt voor deze bank als onderdeel van de marktleider op het gebied van asset servicing in Europa. CACEIS is onderdeel van Crédit Agricole, ’s werelds grootste coöperatieve financiële instelling.

“Met de schaalgrootte die is ontstaan door de overname van CACEIS en door onze front-to-back-oplossing van onze partner SimCorp Dimension, kunnen we ons meer focussen op de grotere pensioenfondsen, Premie Pensioeninstellingen en Algemeen Pensioenfondsen” zegt Rinke Visser, Head of Regional Coverage The Netherlands. “CACEIS heeft de ambitie haar leidende rol als asset servicer in Europa te handhaven en ook in het pensioen,-verzekeraars- en wealth-segment verder uit te bouwen. Door het aantrekken van ervaren professionals zoals Frits, wordt deze ambitie verder vormgegeven.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer