Exelerating

Horecabedrijf: Jaap Koelewijn nieuwe voorzitter beleggingsadviescommissie

Horecabedrijf publiceert op haar website:

“Het bestuur heeft Jaap Koelewijn met ingang van 1 juli 2020 benoemd tot nieuwe voorzitter van de beleggingsadviescommissie van het pensioenfonds. Jaap Koelewijn volgt Age Bakker op, wiens termijn op 30 juni is geëindigd.

Jaap Koelewijn (1956) is algemeen econoom en gepromoveerd in bankentoezicht aan de Vrije Universiteit. Jaap Koelewijn heeft jarenlange expertise in het beleggings-, pensioen- en toezichtsdomein. Momenteel werkt hij als zelfstandig adviseur en is parttime hoogleraar Corporate Finance aan de Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is Jaap Koelewijn met enige regelmaat te beluisteren op BNR, waar hij veelal gevraagd wordt zijn visie op de marktontwikkelingen te geven.

Fondsprofiel Horecabedrijf:

Horecabedrijf is een BPFv met eind Q1 2020 een belegd vermogen van € 11,947 Mil waarvan 0% herverzekerd en 0% voor risico deelnemer. Het fonds heeft een deelnemersbestand met in 2018 318,898 actieve bijdragers en 45,731 pensioengerechtigden. De beleggingen voor risico pensioenfonds hadden in Q1 2020 een rendement van -6%. Eind Q1 2020 had het fonds een beleidsdekkingsgraad van 104.6% terwijl de vereiste dekkingsgraad op dat moment 122.5% bedroeg. De fiduciair manager van het fonds is Non-external en de pensioenadministratie wordt uitgevoerd door Non-external

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Horecabedrijf

About author

Related Articles