OPF Wolters Kluwer: Verkiezing van Ronald Alsen tot bestuurslid

27 juli 2020

Wolters Kluwer Nederland publiceert op haar website:

” Per 1 juli 2020 eindigde het bestuurslidmaatschap als bestuursllid B (bestuurslid namens de deelnemers) van de Stichting Pensioenfonds Wolters Kluwer Nederland van de heer H. (Henk) van de Bunt.

Het bestuur van de Stichting Pensioenfonds Wolters Kluwer Nederland heeft de heer R.H. (Ronald) Alsen voorgedragen als kandidaat voor deze vacature.

Overeenkomstig de procedure konden deelnemers andere kandidaten bij het bestuur voordragen tot uiterlijk 15 juli 2020.

Er zijn geen tegenkandidaten gekomen, zodat de heer Alsen daarmee is gekozen als bestuurslide B voor een periode van vier jaar.”

Fondsprofiel Wolters Kluwer Nederland:

Wolters Kluwer Nederland is een OPF met eind Q1 2020 een belegd vermogen van € 1,132 Mil waarvan 0% herverzekerd en 0% voor risico deelnemer. Het fonds heeft een deelnemersbestand met in 2019 739 actieve bijdragers en 2,732 pensioengerechtigden. De beleggingen voor risico pensioenfonds hadden in Q1 2020 een rendement van -5.8%. Eind Q1 2020 had het fonds een beleidsdekkingsgraad van 106.7% terwijl de vereiste dekkingsgraad op dat moment 115.5% bedroeg. De fiduciair manager van het fonds is BlackRock en de pensioenadministratie wordt uitgevoerd door Non-external

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer